Obecny czas: Pią Sie 29, 2008 7:01 am

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Firefox 3 nadchodzi 
Autor Wiadomość
Administrator
Awatar użytkownika

Dołączenie: Wto Sty 15, 2008 1:10 pm
Post Firefox 3 nadchodzi
Mozilla Corp. poinformowała o zakończeniu prac nad finalnym kodem trzeciej wersji przeglądarki Firefox. Programiści zaczęli przygotowywać wersję RC1 (Release Candidate 1), która ma być już kompletną wersją aplikacji. Jej publikacji oczekuje się na koniec maja br.

Firefox automatycznie zaktualizuje się u użytkowników, którzy mają obecnie zainstalowane wersje beta. Ich liczbę szacuje się na ponad 1,2 miliona. Mozilla liczy, że wersja RC1 będzie ostatnią, jaka powstanie. Jeśli jednak nadal będą pojawiać się błędy, przygotowane zostaną kolejne.

Pobierz: Firefox

Wto Maj 20, 2008 12:04 pm
Administrator
Awatar użytkownika

Dołączenie: Wto Sty 15, 2008 1:10 pm
Post Re: Firefox 3 nadchodzi
Wielka premiera finalnej stabilnej wersji Firefoxa 3.0 na legalne.info już 17.06.2008! Odwiedź nasz portal już jutro i zdobądź go jako pierwszy ;-)

Pon Cze 16, 2008 10:46 am
Nowicjusz

Dołączenie: Wto Cze 24, 2008 11:03 am
Zaraz po premierze pobrałem Firefox 3 z oficjalnej strony, aby pomóc w pobiciu rekordu świata. Niestety nie wiem czy się to udało. Pracuje się inaczej, początkowo nie podobało mi się rozwijane menu pod paskiem adresu, lecz stwierdziłem że jest to bardzo wygodne. Nie potrzeba znać dokładnego adresu strony, wystarczy fragment adresu lub tytułu strony, żeby firefox sam odnalazł interesujące nas strony w historii odwiedzonych. Można również spokojnie wyłączyć przeglądarkę z zakładkami. FireFox sam się zapyta czy ma je zapisać i się wyłączyć, czy wyłączyć się bez zapisywania. Na razie jest problem z dostępnością aktualizacji do dodatków, dla nowej wersji, miejmy nadzieje, że pojawią się jak najszybciej.

Wto Cze 24, 2008 11:17 am
Rozkręca się

Dołączenie: Śro Mar 12, 2008 4:34 pm
Zgadzam się z koko, ale jednocześnie pragnę nadmienić, że połowa addonsów (wtyczek) nie działa z nową wersją... No i "wywala się" milion razy częściej ;/. Chyba trzeba poczekać na 3.1 :D.

Śro Lip 02, 2008 2:56 pm
Redaktor
Awatar użytkownika

Dołączenie: Pon Lip 07, 2008 9:11 pm
Miejscowość: Głogówek
No to trochę sobie poczekasz, ponieważ teraz dopiero poprawiony Firefox wyszedł /w tym wypadku położono duży nacisk na bezpieczeństwo 8-)

Śro Lip 16, 2008 5:52 pm
GG
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ]