|
Obecny czas: Śro Mar 10, 2010 8:53 pm
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
skąd pobrać niezawirusowane gadu 6,1 i clonegg ?
| Autor |
Wiadomość |
|
statek
Nowicjusz
Dołączenie: Pon Maj 11, 2009 3:20 pm Postów: 2
|
 skąd pobrać niezawirusowane gadu 6,1 i clonegg ?
Witam, jak w temacie, potrzebuję znaleźć niezawirusowaną starą wersje gg, te które znalazłem mają trojany i inne świństwa. Czy da się zainstalować samą wtyczkę clonegg bez tych dużych nakładek w rodzaju strongg (też ma pełno wirów)?
Pozdrawiam
|
| Pon Maj 11, 2009 3:52 pm |
|
 |
|
admin
Administrator
Dołączenie: Wto Sty 15, 2008 12:10 pm Postów: 77
|
 Re: skąd pobrać niezawirusowane gadu 6,1 i clonegg ?
Niezawirusowane GG 6.1 znajdziesz w naszej strefie GG - http://gadu-gadu.legalne.infoProponouję Ci jednak werjsję 7.0.5, która jest bardzo podobna do 6.1, jednak ma wbudowanego clona.
|
| Pon Maj 11, 2009 7:21 pm |
|
 |
|
statek
Nowicjusz
Dołączenie: Pon Maj 11, 2009 3:20 pm Postów: 2
|
 Re: skąd pobrać niezawirusowane gadu 6,1 i clonegg ?
Dzięki za odpowiedź. Zrobiłem jak mówiłeś, jednak wersja 7.05 nie pozwala mi na jednoczesne korzystanie z 2 profili. Owszem mogę odpalić jednocześnie dwa programy, ale wraz ze startem systemu startuje tylko jedna wersja programu z ostatnio używanym profilem. Można to jakoś obejść? Tak aby automatycznie odpalały się dwa profile? Może jakaś inna wersja gg?
Pozdrawiam
PS mam wrażenie, że 7.05 jest dość niestabilne i powolne, zdaje mi się?
|
| Pon Maj 11, 2009 11:45 pm |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|