stronki typu "podziel się..."
Oczywiscie przygotowana jestem że moj post zostanie stad usuniety ale nie wiedziałam gdzie go wkleić

Nie daję porad, raczej ich oczekuję
tak jak i etmat nie wiedziałam jak nazwać
ótóz moze ktoś zna sposob aby dowiedzieć się do kogo oprócz mnie zostaje wysłana dana strona, z kategorii które być moze znacie: np. "goraceserceod.." czy "podziel sie pączkiem" czy na Boże Narodzenie "przełam sie opłatkiem"
nie wiem jak sie nazywają takei stronki, ale generalnie chodzi w nich o to że ktos wysyła mi link przygotowany natej stronie, z wpisanym imieniem swoim, a takze moim jako adresata najczesciej, klikam link, otwiera się strona, na niej - dowolnie - wspomniany pączek (na Tłusty Czwartek) w który klika się i wówczas wyskakują ajkeiś życzenia, badź opłatek w który klika się i zostajesz poinformowany ze sie z kimś "przełamałeś" tym opłatkiem, albo własnie słynna walentynkowa strona" goraceserce" gdzie należało kliknąć w serce od nadawcy, a wówczas wyskakiwały przygotowane standadowe na stronie zycznie wraz np. z informacą że o tym ze ów gość ma gorące serce wie tyle a tyl osób (a ja wsord nich jestem, bo i mnei to rpzesłano)
Opisałam sie ale mam nadzieję ze ktoś zorzumiał

Odpowiedź moze byc znacznie krótsza

ale ponawiam pytanie - czy po takich stronkach, po linku otrzymanym od nadawcy i wiedzą że ów link przesłany komuś ejszcze - mogę jakoś legalnie sprawdzić komu ten link został jeszcze wsłany przez ojego nadawce ???Podejrzewam że nie bardzo, ale cóż szkodzi zapytać... Moze ktos coś wie. Zainteresowała mnie ta sytuacja.