| Autor |
Wiadomość |
|
agusiak25
Nowicjusz
Dołączenie: Nie Cze 29, 2008 12:33 pm Postów: 2
|
 Szpieg GG
Hej! Sorka że tak tutaj ale mam prośbę! Ściągnęłam sobie tego szpiega gg no i tam próbuję się zalogować i wpisuję numer gadacza i hasło i klikam na ZALOGUJ. NO i nic. Nic mi nie wyskakuje typu: jakiś błąd itp. Co mam zrobić?? Zależy mi na tym:( Proszę pomóżcie!!!:** admin: post przeniesiony do odpowiedniego działu, następnym razem proszę się pilnować.
|
| Nie Cze 29, 2008 1:41 pm |
|
 |
|
mydlak
Redaktor
Dołączenie: Pon Cze 30, 2008 8:20 pm Postów: 16 Miejscowość: Biskupiec
|
 Re: Szpieg GG
Czy możesz podać pełną treść błędu?
|
| Czw Lip 03, 2008 3:24 pm |
|
 |
|
admin
Administrator
Dołączenie: Wto Sty 15, 2008 1:10 pm Postów: 48
|
Pozostaje jeszcze inny program - InwiGGilator.
|
| Czw Lip 03, 2008 3:39 pm |
|
 |
|
interfire
Nowicjusz
Dołączenie: Czw Lip 03, 2008 9:26 pm Postów: 2
|
mydlak napisał(a): Czy możesz podać pełną treść błędu? lol, przecież napisał że nie wyskakuje żaden błąd. Co do tematu to spróbuj klikać w button 'zaloguj mnie' caly czas. Ja mam tak samo. Wcześniej upewnij się że wpisałeś poprawne dane.
|
| Czw Lip 03, 2008 9:31 pm |
|
 |
|
mydlak
Redaktor
|
Cytuj: lol, przecież napisał że nie wyskakuje żaden błąd.
No tak mój błąd, ale "napisał" to również twój błąd bo agusiak to kobieta 
|
| Sob Lip 05, 2008 12:08 pm |
|
 |
|
pat
Nowicjusz
Dołączenie: Wto Lip 08, 2008 12:46 pm Postów: 1
|
Hej program szpieg GG jest ok, ale chciałam sprawdzić czy dobrze działa i otworzyłam GG siostry na niewidoczny, ale szpieg wyświetlił mi, że ma status rozłączony, nawet gdy zrobiłam odśwież więc nie wiem czy jest dobry... co zrobic, żeby wszystkich pokazywał???
|
| Wto Lip 08, 2008 2:29 pm |
|
 |
|
mydlak
Redaktor
|
Wiesz co powiem jedno nie baw się tego typu programami bo i tak nie działają.
???????? ???? /?/ ????/?/ ??? /?/???? ?????|???? ??????-??? ??PoZdRaWiaM?? ?????????? ?????????? ?????????
|
| Wto Lip 08, 2008 4:45 pm |
|
 |
|
SmyQ
Redaktor
Dołączenie: Śro Mar 12, 2008 4:32 pm Postów: 16 Miejscowość: Olsztyn
|
Podstawa dzialania takich programow jest uzycie drugiego konta GG, ktorego osoby sprawdzane nie maja na liscie - nie mozemy wiec do sprawdzania uzywac swojego codziennego numeru GG. Mowi nawet o tym opis Szpiega GG zamieszcony na stronie: Kod: [...]Wystarczy jedynie zarejestrować nowy numer Gadu-Gadu[...]
|
| Śro Lip 09, 2008 9:25 am |
 |
 |
|
ksiuzabujca
Nowicjusz
Dołączenie: Czw Lip 17, 2008 6:32 pm Postów: 1
|
witam wszystkich - ja pobralem sobie InwiGGilator 1.5 wpisuje moj NOWY numer gg ktory specjalnie zalozylem w tym celu ... wpisuje obok haslo ktore zalozylem na to gg i daje POŁĄcz .... po czym na dole mi wyswietlaja sie 2 okienka numer osoby ktora chce sprawdzic i opcja dodaj do obserwowanych . po czym ta osoba nawet jak jest na niewidoku to jej nie widze , i w druga strone np jak osoba na niewidoku byla i wykrylo mi ja ( raz sie tylko tak zdarzylo fartem) to jak juz poszla to nadal na InwiGGilator 1.5 byla niewidoczna a juz dawno kolezanka poszla z gg ... + do tego zaznaczylem opcje zeby odswiezalo co 1 min .... tez nie dziala ;/ jesli ktos moglby pomoc to prosze o jakies wskazowki  pozdro 600
|
| Czw Lip 17, 2008 6:50 pm |
|
|