Po okresie testów ukazała się nowa stabilna wersja komunikatora AQQ2. W najświeższej odsłonie główną nowość stanowi system czatów. Autor skupił się także na poprawkach stabilności i wyeliminowaniu uciążliwych błędów AV znanych z poprzednich wersji.
Jak widać nowa wersja jest dużo stabilniejsza od poprzedniej. Nie sypie już błędami AV. Mi bardzo przypadła do gustu. Podoba mi się nawet bardziej od Gadu-Gadu 8.0. A co Wy o niej sądzicie ?
_________________ GeoDuck is back!
Czw Lip 10, 2008 1:39 pm
fresner
Nowicjusz
Dołączenie: Śro Paź 08, 2008 1:29 pm Postów: 4
Re: AQQ 2.0 - nowa wersja stabilna
Jak dla mnie jest to najlepszy komunikator korzystam z niego już od ponad roku polecam wszystkim. Można go w bardzo fajny sposób dopasować do siebie za pomocą wtyczek.
Według mnie jest na pewno wiele lepsza od nowego gg 8.0, ponieważ jest bardziej dopracowana i ogółem jest bardziej przejrzysta. A tak poza tym to nowe gg 8.0 to zwykła kopia pomysłu AQQ 2.0
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum