czeemu ? mozesz wyprobowac zmienekoloooruu albo buzki ponaciskac
Czw Cze 26, 2008 8:07 pm
Gracz_1
Rozkręca się
Dołączenie: Wto Cze 24, 2008 10:22 am Postów: 11
Re: Trochę bez sensu ten dział :)
No bo przetestujesz jak coś napiszesz i tak ;p
Pią Cze 27, 2008 11:12 am
ashkoo
Rozkręca się
Dołączenie: Śro Mar 12, 2008 3:34 pm Postów: 21
Mi się wydaje, że to jest dobre miejsce, żeby poćwiczyć postowanie . Szczególnie użyteczne jest to dla początkujących użytkowników for (forów ???) internetowych. Fajnie, że pan Admin się stara :*.
Dołączenie: Śro Lip 16, 2008 6:45 pm Postów: 22 Miejscowość: Bytów :P ale także wszystkie z gier xD
Kod:
jak można legalnie pisac bez sensu to się przyłączam i potestuję :P a więc [color=#40BF40]f[/color] [color=#40BF40]g[/color] [color=#FF4000]dgsg [/color] [quote=jarek2045]lól xD[/quote] [list=hah]1k 2k[/list]
[code=2]???
[hide]jaja[/hide] <<<< xD Prawdaconie Prawda co nie Nvdia rozwali z dynamitu Ati xD I zmiecie ich xD ati wywali z bomby xDale nic nie wskóraNvdia rulezz Robiłem testy, tylko nie wiem czy jest tu coś takiego jak [Hide][/hide]<< gdzieś to spotkałem:P
Test is compliteited forum is good. Heh... fajny teścik a i żeby nikt się nie uraźił o Ati vs Nvdia xD bo se żarty robiłem pisząc byle co, chociaż wolę Nvdie Chociaż jedno forum które jest na luzie i zezwala na testy narzędzi w nie wbudowane
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum