Plików w serwisie: 2920

Użytkowników online: 78

dodaj do ulubionych
Legalne info prezentuje aktualiztor
Obecny czas: Pią Mar 19, 2010 1:15 am

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 16 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Oprogramowanie antywirusowe 
Autor Wiadomość
Administrator
Awatar użytkownika

Dołączenie: Wto Sty 15, 2008 12:10 pm
Post Re: Oprogramowanie antywirusowe
Dziś uzupełniliśmy nieco nasz dział Darmowych Odpowiedników Płatnych Programów (D.O.P.P) o kolejne pozycje. Myślę więc, że teraz każdy znajdzie coś dla siebie. Teraz wystarczy jedynie wybrać z listy przykładowo: Kaspersky Anti-Virus lub Norton AntiVirus by ujrzeć darmowe programy antywirusowe.

Dział ten będzie jeszcze rozwijany - trzymajcie więc rękę na pulsie :-)

Zobacz: D.O.P.P.

Pon Wrz 22, 2008 3:22 pm
Redaktor
Awatar użytkownika

Dołączenie: Pon Lip 07, 2008 8:11 pm
Miejscowość: Głogówek
jarek2045 napisał(a):
Ja polecam jak na razie Avasta, ponieważ używałem już nortona, pandę i pare innych i one mnie zawiodły :( , ale Avast ma codziennie aktualizacje bazy wirusów :) tylko jest błąd trzeba samemu klikać na ,,aktualizacje programu'' , pomimo temu iż mam zakreślone ,,automatycznie aktualizuj program'' , ale bazę aktualizuje :P i to się liczy :)

A u Nortona, np. Norton Internet Security 2009 albo Norton Antyvirus 2009 aktualizacje odbywają się co 15min, a w Nortonie Internet Security 2008 aktualizacje są parę razy na dzień ;]

Czw Paź 16, 2008 5:12 pm
GG
Rozkręca się
Awatar użytkownika

Dołączenie: Śro Lip 16, 2008 6:45 pm
Miejscowość: Bytów :P ale także wszystkie z gier xD
dRucKer3 zgadzam się z Tobą, i zmieniam zdanie, jeżeli ktoś zna niezawodny Program Antywirusowy, to proszę podajcie do niego Link, bo ja już nie wiem który będzie dobry :( Jak na razie każdy zawiódł.

P.S Podajcie swoją opinię i co zawiera dany Anty wir, i jaka wersja językowa , czy pełna wersja darmowa, czy nie :P

Plis pomóżcie wybrać dobrego Antywirusa, takiego co nie zamula pobierania plików, i zarówno sieci internetowej , najlepiej żeby kompa nie zamulały, ale z tym jakoś przeżyje ( oby dało w gry nawalać )
:P

Plis pomóżcie :)

Bo Avast mnie także zawiódł i szykuje się mały format C : :( :(

Sob Paź 18, 2008 10:41 pm
GG
Rozkręca się
Awatar użytkownika

Dołączenie: Czw Lip 10, 2008 10:09 am
Jest parę darmowych antywirków w serwisie - http://legalne.info/darmowe-odpowiednik ... -AntiVirus

Ja polecam z nich: AVG Anti-Virus Free Edition, Avira AntiVir Personal - FREE Antivirus, BitDefender. Jak na darmowe to są całkiem niezłe.

Można też spróbować wygrać darmowego Kasperskiego w konkursie ;-)

Pon Paź 20, 2008 9:22 am
Nowicjusz

Dołączenie: Pią Mar 27, 2009 6:48 pm
aco powiete o antywirusie z netii, na razie mam darmowy, po 3 miesiacach trzeba wykupic :roll:

Czw Kwi 02, 2009 2:32 pm
Nowicjusz

Dołączenie: Nie Kwi 19, 2009 8:48 am
Witam. Nowy tu jestem, ale w tym temacie głos postanowiłem zabrać. Nie wierzę w darmowe antywirusy. W firmie postawiliśmy na Kasperskiego i od kiedy jest skończyły się poważne problemy, a rożnych userków mamy :-D, W domu postanowiłem zrobić podobnie - okazja z prenumeratą pisma o tematyce komputerowej najogólniej mówiąc, dostałem antywira na rok, teraz kończy mi się umowa u operatora gsm i tez za niecałe 9 zeta mamy pakiet Kaspersky Internet Security na rok ....

nie jestem pewny czy nazwę czasopisma można podawać bezpośrednio w poście ..dlatego po info na priv ...chyba że jest inaczej to sprostuję posta

Nie Kwi 19, 2009 8:59 am
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 16 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2