|
Obecny czas: Pią Mar 19, 2010 10:59 am
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 7 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
GeoDuck
Rozkręca się
Dołączenie: Czw Lip 10, 2008 10:09 am Postów: 24
|
 Google Chrome
Już dziś gigant Google zaprezentować ma swój nowy produkt, którym będzie... przeglądarka internetowa o nazwie Google Chrome. Jak sądzicie czy przeglądarka ma szansę przebić się na rynku przy obecnej konkurencji?
_________________ GeoDuck is back!
|
| Wto Wrz 02, 2008 2:12 pm |
|
 |
|
dRucKer3
Redaktor
Dołączenie: Pon Lip 07, 2008 8:11 pm Postów: 41 Miejscowość: Głogówek
|
 Re: Google Chrome
Nie, ponieważ jest na bazie Fiefoxa zrobiony i od niego uzależniony ;] A tak w ogóle to jest za duża konkurencja na rynku ;D
|
| Czw Paź 16, 2008 5:14 pm |
|
 |
|
kresk
Rozkręca się
Dołączenie: Śro Paź 01, 2008 9:37 am Postów: 17 Miejscowość: Tarnów
|
a ogólnie to ten Google chrome nie ma w sobie niczego przyciągającego większej uwagi niż samo w sobie logo "Google"  no ale niech maja tez swoja przeglądarkę 
_________________ www.NetServers.pl Najtańsze Serwery Gier w Sieci !! www.NetServers.pl
|
| Pią Paź 17, 2008 9:56 am |
|
 |
|
SaperR
Redaktor
Dołączenie: Pią Maj 08, 2009 1:20 pm Postów: 21 Miejscowość: Pmi
|
Mnie ta przeglądarka nie przyciągneła... Nie ma w nic ciekawego. I tak jak w poprzednim poście: Jest zbyt duża konkurencja, którą będzie bardzo trudno przebić.
|
| Sob Maj 09, 2009 8:30 pm |
 |
 |
|
Brrylek
Nowicjusz
Dołączenie: Wto Wrz 30, 2008 4:00 pm Postów: 5 Miejscowość: Odolanów
|
Na początku nie miałem nic przeciwko, szczególnie fajny był pasek adresu/wyszukiwarka i design. Szkoda tylko, że potrzebował jeszcze więcej pamięci operacyjnej, niż mogłem mu zaoferować, że wysyłał mnóstwo informacji o mnie do Google (nawet w trybie incognito), i zaśmiecał dysk. Dlatego się przerzuciłem na Firefoxa.
Wydaje mi się jednak, że kiedy tylko Google zrobi z Chromium coś, żeby nie zostawiała tyle śmieci, to zainstaluję ją ponownie - i niewykluczone, że tak zrobią i inni użytkownicy.
_________________ Brrylek. __________________
Piszę poprawnie po polsku.
|
| Śro Maj 13, 2009 1:42 pm |
|
 |
|
kaminskp
Nowicjusz
Dołączenie: Wto Gru 16, 2008 3:20 am Postów: 1
|
Gogle jak zauważyliście sami pewnie jest oceniane jak najszybsza przeglądarka a ma być udostępniony system operacyjny Googla.
|
| Czw Lip 09, 2009 3:07 am |
|
 |
|
dRucKer3
Redaktor
Dołączenie: Pon Lip 07, 2008 8:11 pm Postów: 41 Miejscowość: Głogówek
|
Tak zwany: Google Chrome OS
|