| Autor |
Wiadomość |
|
admin
Administrator
Dołączenie: Wto Sty 15, 2008 1:10 pm Postów: 48
|
 Najlepszy komunikator
Zapraszamy do udziału w małej zabawie. Głosujcie na swój ulubiony komunikator  W komentarzach można wpisywać na co się głosowało.
|
| Śro Maj 21, 2008 11:53 am |
|
 |
|
ashkoo
Rozkręca się
Dołączenie: Śro Mar 12, 2008 4:34 pm Postów: 21
|
 Re: Najlepszy komunikator
Zdecydowanie skype - umozliwia darmowe rozmowy glosowe z całym światem, jest do tego czat, emotki dla przywizanych do ggowych obrazkow, mnóstwo innych opcji  .
|
| Śro Maj 21, 2008 11:56 am |
|
 |
|
czijzes
Rozkręca się
Dołączenie: Śro Mar 12, 2008 4:32 pm Postów: 17
|
GG only and forever in love:D
_________________ http://www.czijzes.blogspot.com - dodawać komenty:D
|
| Śro Maj 21, 2008 11:59 am |
|
 |
|
Kacper
Nowicjusz
Dołączenie: Pią Maj 23, 2008 8:19 pm Postów: 3
|
Gadu-Gadu ma najwięcej użytkowników w Polsce.Dlatego w naszym kraju jest najlepszy co do ilości użytkowników a Skype jest najlepszy co do możliwośći.
|
| Pią Maj 23, 2008 8:22 pm |
|
 |
|
Ice_men
Redaktor
Dołączenie: Wto Cze 03, 2008 9:51 am Postów: 6 Miejscowość: Internet
|
AQQ  bo najnowsza wersja AQQ dziala na protokole Jabbera  jest dopiero w fazie poczatkowej ale juz wyglada i dziala ladnie, ponad to obsluguje we wtyczkach inne sieci jak np. tlen, padu padu itp posiada tez transporty z ktorych jestem zadowolony i uzywam  Wogole to pozdrawiam 
|
| Wto Cze 03, 2008 10:08 am |
 |
 |
|
Opeth
Nowicjusz
Dołączenie: Śro Cze 04, 2008 5:52 pm Postów: 1
|
Czemu ankieta robiona pod użytkowników Windowsa?
|
| Śro Cze 04, 2008 5:56 pm |
|
 |
|
Mruu
Nowicjusz
Dołączenie: Wto Cze 24, 2008 12:08 pm Postów: 5
|
gg lubię z tego względu, że dużo moich znajomych je posiada. Chociaż czasem nie dochodzą wiadomości i to jest ten minus. Jeżeli chodzi o skype to na co dzień z niego nie korzystam. Używałam go tylko na czas, gdy mój chłopak był za granicą - rozmowy telefoniczne by nas zrujnowały Z innych komunikatorów nie korzystam - kiedyś używałam tlena ale za mało osób go miało i zrezygnowałam:)
|
| Wto Cze 24, 2008 4:39 pm |
|
 |
|
m3dyk
Nowicjusz
Dołączenie: Wto Cze 24, 2008 7:34 pm Postów: 5
|
 KOMUNIKATOR HMM komunikator ma byc stabilny bezpieczny bezawaryjny a z tym gg ma problem mimo tego jest najlepsza siecią łączącą ludków. TLEN  vs  PP PRoject
|
| Wto Cze 24, 2008 7:44 pm |
|
 |
|
Gracz_1
Rozkręca się
Dołączenie: Wto Cze 24, 2008 11:22 am Postów: 11
|
Wszystkie są podobne, każdy chwali swój  Ja używam tlen.pl i nie mam zastrzeżeń, możnaby kilka rzeczy udoskonalić, ale jak dla mnie wystarcza. Na GG zrobił mi się trochę bałagan z kontaktami, mam tam wszystkich, tlen jest bardziej dla VIPów + reszty znajomych 
|
| Pią Cze 27, 2008 12:18 pm |
|
 |
|
dRucKer3
Redaktor
Dołączenie: Pon Lip 07, 2008 9:11 pm Postów: 18 Miejscowość: Głogówek
|
Ja zagłosowałem na Pidgin`a, którego sam z zadowoleniem używam, ponieważ ma najwięcej możliwości, co do sieci. Poprzez pidgin połączysz się tymi sieciami: * AIM * Bonjour * Gadu-Gadu * Google Talk * Groupwise * ICQ * IRC * MSN * MySpaceIM * QQ * SILC * SIMPLE * Sametime * XMPP * Yahoo! * Zephyr
Czy to mało? Ja wolę używać pidgina, ponieważ mam w nim gg, icq, yahoo, msn. Coś więcej potrzeba? hehe. Pozdarwiam ;]
|
| Czw Lip 17, 2008 11:00 pm |
|
|